Ο Όλυμπος σε 10 λεπτά (Video)

Αναρτήθηκε από Olympus-Pieria Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013


Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που κάνατε τον κόπο να δείτε το βίντεο. Κι ένα μεγαλύτερο στους αφανείς “ήρωες” που με το θάρρος και την τόλμη σας μου χαρίσατε εντυπωσιακά πλάνα και απίστευτα έντονες στιγμές!

Με συντροφεύσατε στις αναβάσεις μου και με πείσατε να συνεχίσω γιατί άξιζε τον κόπο! Εγώ μια κάμερα και τον τρίποδα μου κουβαλούσα ενώ εσείς ήσασταν οι πραγματικοί πρωταγωνιστές.

Εκατοντάδες φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι ορειβάτες και πεζοπόροι δεχθήκατε με την καρδιά σας να μπείτε στο κάδρο ώστε το όραμα να πάρει σάρκα και οστά. Να γίνει μια ταινία που θα παρουσιάζει τον Όλυμπο όπως ακριβώς του αξίζει. Ευελπιστούμε μέσα στο 2014 να ολοκληρωθεί η προσπάθεια και να παρουσιαστεί στην οθόνη η ταινία που θα υμνεί όσο είναι δυνατόν το ιερό βουνό! Το δεκάλεπτο που παρακολουθήσατε ήταν ένα ελάχιστο δείγμα του υλικού που έχει συλλεχθεί το οποίο ξεπερνά τις 100 ώρες.

Μπορείς να κλείσεις τον Όλυμπο μέσα σε ένα δεκάλεπτο; Φυσικά και όχι! Είναι πάρα πολλά αυτά που μας κρύβει ο γέρο- Όλυμπος και θέλει δεκαετίες για να μπορέσεις να τα ανακαλύψει κανείς. Γιατί δεν είναι μόνο ο γίγαντας των ελληνικών βουνών! Είναι κάτι πολύ περισσότερο και βαθύτερο! Είναι μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης και ζωής. Δύναμης ακατάλυτης και ενέργειας μυστικής. Όλοι όσοι έχετε ανέβει στο μυθικό βουνό σίγουρα το έχετε νιώσει στα βάθη της ψυχής σας! Βουνά υπάρχουν πολλά! Αλλά Όλυμπος μόνο ΕΝΑΣ!

Ιωάννης Μπεϊνάς, Εκπαιδευτικος Α.Π.Θ. τμήμα Θεολογίας

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου


Φιλικά blogs

Επικοινωνία

Για επικοινωνία: